3FM nieuws

We moeten het even hebben over Harry Styles' style

  1. Nieuwschevron right
  2. We moeten het even hebben over Harry Styles' style

De tour van Harry Styles is begonnen en het duurt niet lang meer tot hij met zijn gevolg neerdaalt in de AFAS Live (is het al 8 november?). Ieder met een oplettend oog ziet dat Harry zich niet in een trainingspakkie het podium ophijst: hij doet het in style. 3FM-dj Frank van der Lende is onze Harry Styles-huisfan en weet toevallig ook het een en ander over fashion. Hoog tijd voor een klein modemomentje.

En nee, Harry gaat in zijn shows niet voor geinige partypakken uit de plaatselijke feestwinkel. Harry Styles draagt custom Gucci, pakken die speciaal voor hem gemaakt worden en dus helemaal uniek zijn. Mocht je dit stijltje wel kunnen waarderen en ook zo'n pak willen kopen: dat gaat dus niet. Maar goed, zijn stijltje bewonderen kan ook heel goed van een afstandje. We schotelden Frank vijf pakken voor en hij liet zijn modekennis erop los.

1. Ruitjes, ruitjes, ruitjes!


"Dit is toch wel de absolute nummer 1. Het is een superclassy ruitjespak, maar jongensachtig genoeg zodat het wel bij Harry past. En hij heeft het top gecombineerd met een ananas-hemd!"

2. Blauwe bloemen overal


"Dit pak zit echt heel goed, vooral bij de schouders. Het geeft hem het elan van Club Tropicana, maar dan met style."

3. Nights in red satin


"Flitsend! Glimmend! Het past bij elke beweging die hij maakt. Ook geeft het hem een beetje een Michael Jackson-feel. De kleurencombinatie op het pak is alleen een beetje oubollig, daarom eindigt 'ie op plaats drie. De stof is namelijk wel echt te gek."

4. Roze is het nieuwe zwart


"Een roze pak is altijd goed. Het is alleen niet heel bijzonder, want je ziet dit soort pakken tegenwoordig ook gewoon bij festivalpubliek. Het staat hem goed, maar het is weinig origineel. Daarom op de vierde plek!"

5. Shiny stuff


"Ai, deze geeft me heel erg een The Sound Of Music-gevoel. Het is een veel te keurige kleurencombinatie, het past niet bij zijn imago als enfant terrible, cool guy en rockstar. Het pakt me niet."

Nou, daar heb je 't. Ruitjes zijn blijkbaar dé manier voor jou, Harry. Keep on rocking them!

Ster advertentie
Ster advertentie