3FM nieuws

Dit zijn de 3 beste tracks op het album van Harry Styles

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit zijn de 3 beste tracks op het album van Harry Styles

Het is duidelijk: Harry Styles zegt zijn boyband-roots écht even vaarwel. Dat hoorde je al in de single 'Sign Of The Times', maar ook in de rest van zijn album is geen greintje One Direction meer te vinden. We vroegen 3FM-dj Frank van der Lende wat zijn drie favoriete tracks zijn.

Album #1 van Harry Styles

Hoewel er hier en daar gezegd wordt dat sommige nummers van Harry wel érg geïnspireerd zijn op andere artiesten (hallo, 'Blackbird' van The Beatles), heeft Harry duidelijk voor een heel andere stijl gekozen dan de andere One Direction-boys. Hij gaat voor redelijk klassiek klinkende rock! Da's weer eens wat anders dan Zayn's 'Pillowtalk' of Niall's 'This Town'. Je beluistert het hele album hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Frank's favorieten

3FM-dj Frank van der Lende is de grootste Harry Styles-fan in Hilversum. En dan echt niet alleen maar omdat 'ie vet lang is, maar ook omdat hij een heuse man crush op mr. Styles heeft. En op z'n muziek, natuurlijk. Maar Frank, wat zijn nou de drie beste tracks op dit album?

1. Carolina
"Dit is m'n lievelings. Zo'n goed liedje, het had zo door Beck gemaakt kunnen worden. Ik draaide hem vrijdag al op de radio en als 'ie daar goed klinkt, klinkt 'ie overal goed. Dit liedje gaat alle kanten op, Harry Styles, I LOVE YOU!"

2. Kiwi
"Rechttoe rechtaan rocken. Je denkt: 'Harry Styles, One Direction... Dat zal wel plastic worden. NEE! Dat is zo vet aan het album en 'Kiwi' laat dat heel erg zien."

3. Ever Since New York
"Dit is een beetje een John Mayer-achtige track. Het is hypnotiserend en ook dit is weer goed! Je hebt heel veel verschillende stijlen op het album, maar het klinkt allemaal als Harry."

Ga vliegen dan

Dus nu heb je ze, de drie beste tracks op dit album. En we willen je dit ook niet ontzien: Frank deed zijn best om de zweverige video van Harry te evenaren. In Teletubbieland!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie