3FM nieuws

Wat wordt de volgende carrièreswitch van Harry Styles?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wat wordt de volgende carrièreswitch van Harry Styles?

Harry Styles ken je in eerste instantie natuurlijk van de boyband One Direction. Tegenwoordig timmert 'ie hard aan zijn solocarrière met de ex-3FM Megahit 'Sign Of The Times'. Daarnaast is Harry ook nog eens een acteur, hij speelt een rol in de film Dunkirk. En nee, het is nog niet afgelopen. Want gaat Harry in nóg een film spelen of gaat hij toch voor iets compleet anders?

De nieuwe Mick Jagger

Oké, de looks heeft hij sowieso. Afgelopen weekend hintte Harry dat hij de hoofdrol gaat krijgen in een biografie over Mick Jagger. De Rolling Stones-frontman krijgt een eigen film die gebaseerd is op het boek Exile On Main Street: A Season In Hell With The Rolling Stones. Het gerucht dat Harry echt Mick gaat spelen lijkt steeds meer te kloppen.

In een aflevering van Graham Norton kreeg Harry een aantal geruchten te horen, hij mocht door middel van gezichtsuitdrukkingen reageren. Hij liet bijvoorbeeld bij de vraag of hij de placenta van een schaap gebruikt voor een goede huid, duidelijk weten dat dit niet zo was. Bij de vraag of hij gevraagd was voor de hoofdrol, bleef Harry lachen. De gluiperd!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Hij kan het in ieder geval wel.

Nieuwe carrièreswitch

Goed, Harry. Als je dan toch iedere week een nieuwe job wilt, zijn wij alvast zo vrij geweest om je wat tips te geven. Want ehh.. een klein stukje hoogstaande onderzoeksjournalistiek wijst uit dat deze carrières jou ook prima afgaan.

Vogelspotter

Behanger

Bodybuilder

Kamerjongen

Schilder

Circusartiest

Schrijver

Model

...In ieder geval géén trefballer

Ster advertentie
Ster advertentie