Artiest

Harry Styles

  1. Musicchevron right
  2. 3FM Artiestenchevron right
  3. Harry Styles
Harry Styles is een voormalig lid van de band One Direction die in 2016 (tijdelijk) uit elkaar ging. Hierna speelde hij een kleine rol in de film Dunkirk en is hij begonnen aan een succesvolle solocarrière met hits zoals “Sign Of The Times” en “Adore You”.

Harry Styles

In 2017 bracht hij het album “Harry Styles” uit met single “Sign Of The Times”. Naar aanleiding van het album maakte hij ook een documentaire genaamd “Harry Styles: Behind the album” ook ging hij op tour met de “Harry Styles: Live On Tour” hierbij trad hij in 2017 op in het AFAS en in 2018 in de Ziggo Dome.  

Fine Line

In 2019 verscheen het album Fine line met hits zoals “Adore You” & “Water Melon Sugar”. Ter promotie van het album heeft hij samen met James Corden een “Streetwalk Concert gegeven waarin ze midden op straat terwijl het licht op groen staat een klein concert geven. Harry zou in 2020 beginnen met Love on Tour maar door het corona virus is dit uitgesteld en zal hij in 2021 in de Ziggo Dome staan met King Princess als voorprogramma. Van elke verkochte ticket gaat er 1 euro naar een goed doel van dat land.  

TPWK

Treat People With Kindness of TPWK is het motto van Harry Styles, het verscheen als eerste als een sticker op zijn gitaar in 2017 en merchandise. “Treat People With Kindness” is ook een nummer op het album Fine Line. Ook heeft hij speciale edities van merchandise uitgebracht met een regenboog en de slogan voor de LGBTQ+ community en de opbrengsten gingen naar een goed doel.

Daarnaast kwam op World Mental Health day een website online met lieve persoonlijke berichten voor fans die eindigen met TPWK. Love, H

https://doyouknowwhoyouare.com