3FM nieuws

Harry Styles, de man die echt alles kan!

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Harry Styles, de man die echt alles kan!

Op zijn solo debuutalbum is stonden meerdere hits en zijn acteerprestaties in de film Dunkirk kregen keurige reviews. Toch heeft Harry nog niet genoeg geëxperimenteerd met wat 'ie leuk vindt. Hij gaat nu ook nog eens een serie produceren! Is dit echt het kindsterretje dat bekend werd door The X Factor en daardoor in een boybandje belandde? Jep!

De geschiedenis leert ons dat er uiteindelijk maar één iemand staande blijft wanneer een boyband solo gaat. Robbie Williams uit Take That, Justin Timberlake uit *NSYNC en Ronan Keating uit Boyzone... De meest recente grote breakup/langdurige pauze is natuurlijk van One Direction. Waar zowel jong als oud in de jaren negentig lekker ging op boybands, had One Direction het daar iets moeilijker mee. Zij moesten het toch voornamelijk hebben van de tieners.

Harry's direction

Anders dan zijn vrienden van One Direction koos Harry namelijk voor de onconventionele weg. Die andere vier zijn head first in de pop gedoken, daar liggen de fans immers al op ze te wachten. Harry niet. Nee, Harry bracht zowaar een classic poprockalbum uit waarvan je ouders zelfs gaan twijfelen of dit niet al jaren bovenin de Top 2000 staat.

Met 'Sign Of The Times' heeft Harry zijn klassieker al een tijdje in de pocket. Of zoals Lange Frans en Baas B zouden zeggen: die zingen we over tien jaar nog mee 'tot aan de Arena-lijnen'. En de rest van het album klopt aan alle kanten. Genoeg om in een paar maanden zowel de AFAS Live als de Ziggo Dome uit te verkopen. In zijn uppie! Niet slecht voor iemand die vorig jaar nog in One Direction zat, toch?

Dunkirk

Maar toen kwam de keuze om óók nog eens te gaan acteren. Meestal zijn dit soort uitstapjes gedoemd te mislukken. Hoezo moeten artiesten ook zo nodig opeens laten zien dat ze kunnen acteren? Overdreven! Maar niet als je Harry Styles heet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hij kreeg de rol van soldaat in de film Dunkirk. En gezien de extra exposure die de regisseur door deze castingkeuze ontving, kreeg Harry natuurlijk een plekje in ieders recensie. Als we de critici mogen geloven heeft Harry zich bewezen. Hij is geloofwaardig, pakt de meest dramatische scenes zonder moeite op en mengt zich perfect tussen alle onbekendere gezichten.

Happy Together

En nu is het 2018 en is het tijd voor een nieuw avontuur voor Harry. Hij gaat de sitcom Happy Together produceren! Het is niet zo maar een show: waarschijnlijk is de verhaallijn gebaseerd op Harry's leven. Acteurs Damon Wayans Jr. en Amber Stevens West spelen een keurig getrouwd koppel in een buitenwijk, alles gaat z'n gangetje, maar ineens komt er een jonge popster bij ze wonen. Felix Mallard speelt 'Harry' en is best leuk om naar te kijken.

Toen Harry in het echte leven ineens beroemd werd met 1D heeft hij een lange tijd met zijn vriend Ben Winston en zijn vrouw gewoond in een buitenwijk van Londen. We zijn alvast benieuwd naar hoe de serie eruit komt te zien!

Het is de bedoeling dat de eerste afleveringen ergens rond de herfst te zien zullen zijn. Lekker warm binnen op de bank bingen terwijl het buiten regent. Harry is in ieder geval weer lekker bezig.

Wat nu?

Je kunt wel concluderen dat deze jongen een toekomst met een gouden randje tegemoet gaat. Maar of dat goud nou van een Oscar of een Grammy is... Of misschien van beide?! We zijn benieuwd wat Harry's volgende project wordt...

Ster advertentie
Ster advertentie