3FM nieuws

Dit is wat je krijgt bij een concert van Harry Styles

  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is wat je krijgt bij een concert van Harry Styles

Of Harry Styles het een beetje druk heeft? Understatement of the year! Onze muzikale vriend gaat komend jaar twee keer de wereld rond waarbij hij dus vanavond een uitverkochte AFAS Live aandoet en in maart ook nog eens de Ziggo Dome. Alsof het niks is. Maar hoe gaan die concerten eruit zien? Dat weten we al een klein beetje.

Maar hoe dan?!

Een oud boyband-lid die voor het eerst solo gaat... Dat roept vragen op. Dat hij zich muzikaal heeft bewezen, is duidelijk. Zijn debuutalbum staat bomvol hits, maar gaat hij het live ook redden? En waarmee gaat hij deze arena's dan vullen? Hij heeft amper tien liedjes in zijn archief. Het komt nou eenmaal niet vaak voor dat een artiest met slechts één album al in zalen als de Ziggo Dome staat.

Maarrrr deze jongen heeft natuurlijk al veel meer muzikale overwinningen op zijn naam staan. Zou 'ie dan toch... Ja? Zeker weten! Harry Styles is (thank god) niet vies van een gouwe ouwe One Direction-track in zijn set. Dat bleek al tijdens vorige tourdata...

De setlist

Natuurlijk speelt hij bijna alle nummers van zijn debuutalbum. Denk aan ex-3FM Megahits 'Sign Of The Times' en 'Kiwi'. Voor de rest vult hij zijn set op met niet één, maar twee liedjes van One Direction. Welke? 'What Makes You Beautiful' en de tamelijk onbekende 'Stockholm Syndrome'. En nee, niet die van Muse. Tel daar een Fleetwood Mac-cover en een samenwerking met Ariana Grande bij op en je hebt een goedgevulde avond.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De kleding

Sinds hij niet meer in boyband-fashion wordt geforceerd heeft deze man een serieus stijltje ontwikkeld. Met zijn flamboyante pakken valt hij in ieder geval op tussen alle andere singer-songwriters die het nog steeds durven om in een simpel zwart t-shirt op het podium te verschijnen.

We lieten 3FM-dj Frank van der Lende de extravagante tourpakken van Harry recenseren. Was leuk! Je kunt het hier teruglezen.

De boodschap

Harry verscheen al meerdere keren met een grote regenboogvlag aan zijn microfoonstandaard, wat hem veel bedankjes op social media opleverde. Waar je in een boyband vooral niet té veel een mening moet hebben over maatschappelijke onderwerpen, mag hij nu eindelijk los. Met resultaat!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ben jij er straks bij in de AFAS Live of volgend jaar in de Ziggo Dome? Dan weet je wat je te wachten staat! Ga je niet? No worries! 3FM deelt vanavond de highlights van het concert met je via Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie