3FM nieuws

'Tell Me Something Good' van Ewan McVicar is de nieuwe 3FM Megahit

foto: Instagram Ewan Mcvicar
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Tell Me Something Good' van Ewan McVicar is de nieuwe 3FM Megahit

Wat een plaat is dit! Wil je even het festival gevoel krijgen? Blaas dan deze track door je speakers, deze week extra vaak te horen op 3FM als de nieuwe 3FM Megahit!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Catchy vocals & heerlijke beat

De Schotse DJ/Producer Ewan McVicar heeft zijn allereerste single 'Tell Me Something Good' uitgebracht. Ewan samplet het gelijknamige klassieke nummer van Rufus & Chaka Khan en combineert de catchy vocals van Chaka Khan met een heerlijke beat.

Benieuwd naar het klassieke nummer van Rufus & Chaka Khan? Check 'm hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie