3FM Megahit

Nieuwe 3FM Megahit: Swedish House Mafia en The Weeknd met 'Moth To A Flame'

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe 3FM Megahit: Swedish House Mafia en The Weeknd met 'Moth To A Flame'

The Weeknd en Swedish House Mafia brengen samen een nieuw nummer uit: 'Moth To A Flame'. Eerder in september gaven zij al een kleine sneak peak over de nieuwe single via hun social media, maar vandaag is hij dan echt uitgebracht!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Swedish House Mafia

Later dit jaar brengt Swedish House Mafia hun debuutalbum Paradise Again uit. Eindelijk, na al die jaren weer een nieuwe bak met muziek van het supertrio. Na 'It Gets Better' en 'Lifetime' is dit het derde nummer wat we kunnen checken na hun terugkeer. Het album is ontstaan doordat het muzikale trio met elkaar in gesprek ging over welke muziek zij nou echt mooi vonden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Weeknd

Eerder maakte The Weeknd bekend dat ook hij een nieuw album gaat uitbrengen en deze al af is. De zanger geeft alleen wel aan dat het nog even wachten is op een paar belangrijke zaken voordat hij het album daadwerkelijk kan uitbrengen. "Het enige dat ontbreekt, zijn een paar personages die de sleutel zijn tot het hele verhaal: een aantal mensen die mij dierbaar zijn, sommigen die mij als kind inspireerden en anderen die mij nu inspireren. Meer nieuws in de komende maanden." Spannend dus!


Ster advertentie
Ster advertentie