3FM Talent

3FM Talent MEAU met 'Dat Heb Jij Gedaan' is de nieuwe 3FM Megahit

foto: Persfoto MEAU
  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM Talent MEAU met 'Dat Heb Jij Gedaan' is de nieuwe 3FM Megahit

Niet alleen is de Nederlandse MEAU onlangs uitgeroepen tot 3FM Talent, ook sleept ze deze week met haar nummer 'Dat Heb Jij Gedaan' de 3FM Megahit in de wacht. Het prachtige nummer is deze week extra vaak te horen op 3FM!

Dat Heb Jij Gedaan

Een nummer met een flinke emotionele waarde, waarbij de tekst er niet omheen draait. MEAU gebruikt de gebeurtenissen van nu, maar ook van vroeger, als grote inspiratiebronnen voor haar muziek. "Ik vind het heel bijzonder dat mensen zich zo goed kunnen identificeren in mijn liedje terwijl het heel persoonlijk is", vertelt MEAU bij Timur op 3FM. Ondertussen is dit nummer al meer dan een miljoen keer gestreamd, en terecht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eurosonic Noorderslag 2022

Naast het succes van deze 3FM Megahit is MEAU ook toegevoegd aan de line-up van Eurosonic Noorderslag 2022 en heeft ze haar eigen clubtour aangekondigd. Deze shows, die plaats zullen vinden in maart 2022, waren al binnen enkele weken volledig uitverkocht.

Check hieronder de live versie van 'Dat Heb Jij Gedaan' vanuit de 3FM Live Box.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie