3FM nieuws

'Hyperventilatie' van Antoon is 3FM Megahit

foto: @antoonpbfoto: @antoonpb
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Hyperventilatie' van Antoon is 3FM Megahit

Dat TikTok tegenwoordig veel invloed heeft op de muziekindustrie is geen geheim meer. Waarschijnlijk heb je dit nummer dan ook al regelmatig voorbij horen komen. Deze week pakt nieuw talent Antoon de 3FM Megahit met zijn single 'Hyperventilatie'.

Talent

Dat Antoon een waar talent is, hoor je meteen. Zijn mengelmoes aan hiphop en pop laat je gegarandeerd dansen. En dit is een jaar geleden niemand minder dan Big2 (ja, Twan van The Opposites) ook opgevallen. Als allereerste is Antoon toen bij zijn nieuwe label DreamTeam getekend.

'Hyperventilatie'

Het nummer zelf gaat over het ademloze gevoel dat hij krijgt als hij weer eens een leuk meisje ziet. "Ik begin te hyperventileren van je bestaan," de ongecontroleerde aantrekking die hij tot haar voelt.

Met het catchy refrein kan je niet stil blijven zitten, wat ook de reden is dat het op TikTok zo goed is aangeslagen. Waarschijnlijk heb je het daar al voorbij horen komen, maar mocht dat niet het geval zijn kun je het nummer hieronder checken!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wakker bellen

Antoon heeft op een wel heel bijzondere manier ontdekt dat hij de 3FM Megahit heeft gekregen. Check hieronder het korte belinterview dat hij met Sander Hoogendoorn heeft gehad.

Antoon wordt wakker gebeld

Ster advertentie
Ster advertentie