3FM nieuws

MEAU te gast in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU te gast in de 3FM Live Box

MEAU was vandaag te gast in de 3FM ochtendshow bij Sanders Vriendenteam. Met haar nummer 'Dat Heb Jij Gedaan' staat ze in de 3FM Live Box, waar zij verrast wordt door een boodschap van 3FM-dj Timur.

Toch niet afgesloten

MEAU maakt Nederlandstalige indie-pop met een randje. Eerder bracht zij nummers uit als 'Afgesloten' en 'Kalmte', waarin zij met haar heldere stem herkenbare situaties bezingt. In haar nieuwste track 'Dat Heb Jij Gedaan' zingt de zangeres over een voorbijgegane relatie waar zij nog steeds nare herinneringen aan overhoudt. "Ik zit nu in een nieuwe relatie en daarin ben ik heel gelukkig, maar laatst had ik het over deze relatie en het bleek nog hoog te zitten, dus toen ik 's avonds thuis kwam, heb ik gelijk dit nummer geschreven."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een boodschap van Meau's plugger Timur

3FM-dj Timur is al MEAU fan van het eerste uur. Hij heeft zichzelf gedoopt tot MEAU plugger bij 3FM en had daarom een boodschap voor MEAU: "MEAU hier is je plugger Timur. Ik heb alles voor je klaargezet, vergeet even niet dat je moet vertellen dat je heel veel optreedt de komende weken, dat mag je er af en toe best even bijroepen. Dat je de support bent van Suzan en Freek en Blanks. Dat je de Popronde doet moet je ook even vertellen, vergeet dat niet. Zeg ook even dat je single nu overal te streamen is, en je album ook." Staat genoteerd Timur!

Naast haar eigen nummer, speelde MEAU ook een Nederlandstalige cover van het nummer 'Amsterdam' van Nothing But Thieves.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie