3FM nieuws

'Do It To It' van Acraze en Cherish is de nieuwe 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Do It To It' van Acraze en Cherish is de nieuwe 3FM Megahit

In 2009 scoort Sean Paul samen met Cherish de hit 'Do It To It'. Nu 12 jaar later hoor je het nummer voorbij buzzen in een nieuwe versie van Acraze, maar 3FM maakt de hype nu compleet door er de 3FM Megahit van te maken.

12 jaar terug hoorde je dit

Even een testje. Ken je 'Do It To It' nog uit je hoofd? Nee, okay. Luister hieronder de oude versie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM-dj Rámon begon 'm fanatiek te draaien

'Do It To It' staat hoog in de lijst met nummers die het vaakst worden geshazamd. Je wordt ermee doodgegooid op TikTok, hij komt vaak voorbij in dj-sets en 3FM-dj Rámon Verkoeijen begon de track vaak te draaien in z'n programma. Oftewel dit is de meest gehypte dancetrack van dit moment. Alle 3FM-dj's zijn het eens, het is de nieuwe 3FM Megahit!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie