3FM Megahit

'Wake Me Up' van Foals is de nieuwe 3FM Megahit

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Wake Me Up' van Foals is de nieuwe 3FM Megahit

Twee jaar na de release van Everything Not Saved Will Be Lost Part 2 komt Foals met een nieuwe single 'Wake Me Up'. Een nummer met een energieke vibe om je vrolijk je bed uit te krijgen. 'Wake Me Up' is bedoeld als feestviertrack voor de momenten wanneer je het tijdens de pandemie even niet meer ziet zitten. Daarom verdient dit nummer de 3FM Mega Hit van deze week.

"We were writing this for the dancefloor or for a party"

Een tijdje terug sprak 3FM-dj Sagid vanuit 3voor12 Radio met frontman Yannis Philippakis waarin hij vertelt waar het nummer voor staat: "Het nummer 'Wake Me Up' hebben we geschreven om mensen op te vrolijken en om los op te gaan op de dansvloer. Vooral na deze 18 maanden van de pandemie. Daarnaast is het een goede introductie voor de nieuwe nummers van het komende album."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Check hieronder het hele interview van 3FM-dj Sagid vanuit 3voor12 Radio met frontman Yannis Philippakis.

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie