Interview
VPRO

Foals: "Writing the new album was like musical therapy for us"

foto: Foals
  1. Nieuwschevron right
  2. Foals: "Writing the new album was like musical therapy for us"

Op hun laatste album (Everything Not Saved Will Be Lost Part II) wilde de Engelse band Foals vooral het gevoel van chaos overbrengen. Denk aan het moment net na een wild huisfeestje waarop je zondagochtend in de woonkamer staat. Op het nieuwe album is het precies andersom. Het is tijd voor feest op de nieuwe single 'Wake Me Up'.

'It was like musical therapy'

3FM-dj Sagid spreekt in 3voor12 Radio met frontman Yannis Philippakis over het vertrek van bandleden, vooruitkijken en elkaar opzoeken tijdens de pandemie. Check hieronder het hele interview.

Video niet beschikbaar

Even over iets anders. Wist je het al? Dit jaar komt het Glazen Huis weer terug.

3FM Serious Request 2022

3FM Serious Request zamelt dit jaar samen met jou geld in voor Het Vergeten Kind. Van 18 t/m 24 december staan de radiozender en alle online en social kanalen van 3FM volledig in het teken van de actie en wordt er 24 uur per dag live radio en online content gemaakt vanuit het Glazen Huis in Amersfoort bij De Nieuwe Stad. 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Rob Janssen zetten zich een week lang samen met Nederland in om zoveel mogelijk geld op te halen voor de 100.000 vergeten kinderen van ons land.

Vraag een plaat aan, doneer of kom in actie. 3FM Serious Request is te volgen op NPO 3FM en de online kanalen van de zender, 24 uur per dag op televisie op NPO 1 extra en via dagelijkse updates op NPO 1 en NPO 3. Bezoek 3fm.nl/seriousrequest voor meer informatie.

Vraag een plaat aan!

Doneer

Kom In Actie

Over Het Vergeten Kind


Ster advertentie
Ster advertentie