Interview

Jack Jarryd gooit alle energie er uit in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Jack Jarryd gooit alle energie er uit in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer met een energieke en charismatische performance van Jack Jarryd!

Bucketlist

Met zijn single 'Still Love' wordt hij geregeld op 3FM gedraaid en de streamingcijfers liegen er niet om: het gaat erg lekker met Jack Jarryd! Het zou zomaar kunnen zijn dat dit geen toeval is: in 2017 heeft hij namelijk een lijstje gemaakt met alles wat hij in de komende tien jaar wilde bereiken. Needless to say, daar loopt het tot op heden best goed mee. Het is hem ondertussen namelijk al gelukt om zoal op de radio te komen, een platencontract te tekenen, een clubtour te doen, noem het maar op. Het op dat zelfde lijstje genoteerde plan om in de Ziggo Dome te spelen lijkt voor nu het enige wat nog niet bereikt is. Maar hey, we hebben nog even! De rest liep tenslotte ook lekker op schema.

Voor nu kan de 3FM Live Box in ieder geval ook afgestreept worden.

Video niet beschikbaar

Beste vriend

Komend weekend vindt er een soort 'full-circle' moment voor Jeroen (Jack's echte naam) plaats. Hij speelt zondag namelijk op het jaarlijkse Bevrijdingsfestival in Wageningen. Wat al een feestje op zichzelf is wordt echter nét wat bijzonderder gemaakt:

Als tiener speelde Jeroen met zijn beste vriend in hun allereerste band. Na samen elk jaar naar het Bevrijdingsfestival te gaan en vol glunder vooraan bij het hoofdpodium te staan werd er een belofte gemaakt: ooit zouden ze samen op dit podium staan. Helaas kwam de band uiteindelijk tot een eind omdat de vriend voor zijn studie moest verhuizen en de droom leek tot een eind te zijn gekomen. Tot recent! Na geboekt te zijn voor het podium waar Jeroen altijd al wilde staan werd het telefoontje meteen gemaakt: "Stof nu je gitaar af, we gaan het eindelijk doen."

Jeroen rekruteerde speciaal voor dit optreden zijn vriend in zijn band om na al die jaren hun droom eindelijk waar te maken. Zondag staan ze samen op dat grote podium van het Bevrijdingsfestival in Wageningen!

En als je dan toch weer samen aan het repeteren bent, waarom dan ook niet meteen mee komen naar de 3FM Live Box? En zo geschiedde, bij ons vond de reünie dus al nét wat eerder plaats.

Benieuwd naar Jack Jarryd zijn energieke optreden van zijn tracks 'Still Love' en 'Hot Stuff'? Bekijk het dan hieronder terug:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie