3FM nieuws

Taylor Swift kondigt Europese tour aan: 2 avonden in de Johan Cruijff ArenA

foto: getty images
  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift kondigt Europese tour aan: 2 avonden in de Johan Cruijff ArenA

Eindelijk is het zover: Taylor Swift heeft zojuist aangekondigd op Instagram dat ze met The Eras Tour naar Nederland komt! En voor niet één, maar twee shows in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Veel fans zaten er al op te wachten - vooral na de gigantische hoeveelheid indrukwekkende beelden van haar huidige shows - en nu komt de Amerikaanse singer-songwriter dan écht naar Europa.

Taylor Swift: The Eras Tour

Wat weten we tot nu toe? Taylor Swift zal op 5 & 6 juli 2024 in de Johan Cruijff ArenA spelen. Ze speelt dus 2 shows en je kan daarvoor een kaartje scoren op 12 juli 2023. Aangezien de kaartverkoop in Amerika zorgde voor enorm veel chaos, verwachten ze ook hier een gigantische run op concert op concertkaartjes. Daarom moet je als concertganger je registreren via een speciale site van Ticketmaster. Die registratie sluit vrijdag om middernacht en de kaartverkoop voor de geregistreerde bezoekers start op 12 juli om 14.00 uur.

Check hieronder de tourdata en locaties:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tour door Amerika

Het beloven drie fantastische concerten te worden, aangezien Taylor groots aanpakt. Momenteel is Taylor nog bezig met een tour enkel door Amerika, die ze begon in maart en zal afronden in augustus. Fans waren teleurgesteld dat ze niet eerder met The Eras Tour naar andere werelddelen toe kwam. Wel kon iedereen op social media genieten van beelden van de show, die maar liefst 3 uur duurt. Hopelijk neemt ze dezelfde gigantische bak aan hits mee naar Nederland!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie