3FM nieuws

Dit is de top 10 van de 3FM Festival Top 999 in willekeurige volgorde

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is de top 10 van de 3FM Festival Top 999 in willekeurige volgorde

De stembussen van de 3FM Festival Top 999 zijn alweer gesloten, en vanaf maandag 13 juni t/m 17 juni staat 3FM volledig in het teken van alle festivalanthems en bangers waar jullie op gestemd hebben. Benieuwd welke tracks de meeste stemmen hebben gepakt? Check hier de top 10 van 3FM Festival Top 999 in willekeurige volgorde.

Vorig jaar eindigde 'Witch Doctor' voor het derde jaar op rij op de felbegeerde #1 positie, en ook dit jaar heeft het nummer het in ieder geval in de top 10 weten te halen. Net zoals de nummer twee en drie van vorig jaar: 'Sterrenstof' en 'Amigo'. Nieuw in de lijst is 'Ik Wil Dansen' van Froukje, daarvoor heeft Krezip met 'I Would Stay' plaats moeten maken.

Top 10

Jeugd van Tegenwoordig - Sterrenstof
Editors - Papillon
Chef'Special - Amigo
Froukje - Ik Wil Dansen
Rage Against The Machine - Killing In The Name
Foo Fighters - The Pretender
De Staat - Witch Doctor
Nothing But Thieves - Amsterdam
Typhoon - Zandloper
Franz Ferdinand - Take Me Out

3FM Festival Top 999

Benieuwd naar hoe de top 10 er uiteindelijk uit komt te zien en hoe de rest van de lijst klinkt? Luister dan 13 t/m juni op 3FM tussen 07:00 en 00:00 uur naar de 3FM Festival Top 999. De lijst bevat niet alleen de classics en de anthems van vroeger, maar juist ook bands en artiesten die je in de toekomst wilt zien op festivals. De perfecte opwarmer voor het festivalseizoen!

Ster advertentie
Ster advertentie