3FM nieuws

The Cool Quest is terug met nieuwe single 'Runnin'

  1. Nieuwschevron right
  2. The Cool Quest is terug met nieuwe single 'Runnin'

The Cool Quest is terug met een nieuwe single en dat is er eentje waar veel mensen hun vingers bij zullen aflikken. Hij heet 'Runnin' en vanaf deze week hoor je hem extra vaak op 3FM.

3FM-dj Sander had afgelopen maandag al de primeur. Zelfs nog voordat de single officieel zijn release kende, hoorde je 'm al op 3FM. Hij belde meteen met frontman Vincent om effe bij te kletsen.

The Cool Quest

The Cool Quest werd in 2015 uitgeroepen tot 3FM Talent en hadden een vliegende start. In dat eerste jaar speelden ze zowel in binnen- en buitenland meer dan honderd shows. Afgelopen jaar was het rustig rondom de band, maar met een goede reden. Vincent: "We hebben afgelopen jaar heel druk gewerkt aan een album wat begin 2018 gaat komen en daar is 'Runnin' de eerste track van."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Runnin'

Het is een heerlijke track waar fans van The Cool Quest heel erg blij mee gaan zijn. Want ondanks dat 't nummer perfect in het straatje past van hun oudere werk zoals 'Shine', heeft het toch een enorm frisse sound en maakt het hongerig naar meer.

Helaas is het dus nog even wachten tot het album in 2018 uitkomt, maar volgens Vincent krijgen we nog wel meer voorproefjes voor die tijd.

Ster advertentie
Ster advertentie