3FM nieuws

Zayn over zijn nieuwe album, eigenzinnigheid en liefde voor tuinieren

  1. Nieuwschevron right
  2. Zayn over zijn nieuwe album, eigenzinnigheid en liefde voor tuinieren

Na Taylor Swift heeft Zayn opnieuw de handen ineen geslagen met een muzikale powerchick. Dit keer koos hij Sia voor zijn nieuwste track 'Dusk Till Dawn' en dit zou zo maar eens het eerste voorproefje kunnen zijn van zijn tweede solo-album post One Direction.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Dusk Till Dawn'

De track is een prachtig liefdesliedje die in essentie veel wegheeft van zijn grote hit 'PILLOWTALK' en voor menig tienermeisje de perfecte soundtrack zal zijn voor een gebroken hart. Toch wordt het aan 't eind van de track verrassend wanneer Zayn nogmaals keihard bewijst dat hij een geweldige vocalist is door er een enorme hoge uithaal in te gooien.

Was Zayn misschien wel de beste zanger die One Direction had? Maybe...Het internet was in ieder geval aardig onder de indruk!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Album nummer 2

Over dat tweede album wil de zanger nog maar weinig kwijt. In een interview met The FADER laat hij weten dat de plaat zo goed als af is, maar er iedere dag nog nieuwe ideeën in zijn hoofd opkomen. Zolang dat gebeurt is hij nog niet af en houden we het bij 'binnenkort' als we het over een datum hebben.

Eigenzinnig

Net als bij debuutplaat Mind Of Mine wordt het al meteen duidelijk dat Zayn dingen op zijn eigen manier aanpakt. Promotie is in ieder geval niet echt zijn ding. Zayn tegen The FADER: "To be honest I don't really want to do shitloads of promotion. I'll do the music interviews and stuff like that, but a lot of public interviews and being on TV, to me, is more about being a social character. I just want to do my music. If people hear about me from their friend, it's cooler than me being in their face all the time."

Tijdens de VMA's vond Zayn het dan ook belangrijker om op dat moment in de studio te zitten en nieuwe muziek te schrijven dan publiekelijk zijn award te komen ophalen. Daarnaast is tuinieren iets wat hij de laatste tijd heeft opgepakt en zit hij stiekem het liefst op de bank met een goed boek. Kleine einzelgänger, die jongen, maar wij zijn wel fan!

Ster advertentie
Ster advertentie