3FM nieuws
NTR

girl in red is terug met nieuw album na haar tour met Taylor Swift

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. girl in red is terug met nieuw album na haar tour met Taylor Swift

girl in red is terug met haar tweede album I'M DOING IT AGAIN BABY!. 3FM-dj Vera Siemons praat met girl in red over...

Eras tour met Taylor Swift

Marie speelde het afgelopen jaar het voorprogramma voor Taylor Swift's Eras Tour in de Verenigde Staten. Ze bewondert Taylor enorm: "She showed me I really need to step up my game! She's ungodly. There's no one like her."

I'M DOING IT AGAIN BABY!

girl in red is back and better than ever! Met haar eerste album werd de Noorse zangeres tot icoon van de sad girl anthems gekroond en nu keert ze terug met haar langverwachte tweede album. Voor de nieuwe sound van girl in red trok ze naar de befaamde Electric Lady Studios. Ze keerde terug met een hoop nummers vol gekke verrassingen en hier en daar zelfs country-invloeden.

Waar de muziek heel high energy is, zijn haar lyrics ontzettend persoonlijk. Zo schreef Marie 'Phantom Pain' een paar dagen nadat ze haar huidige vriendin ontmoette. Na een geweldige nacht hoorde Marie niks meer van vriendin en bleef ze achter met een gebroken hart. ‘The song is about embracing that craziness of being in love and being head over heels about someone you don’t even know.”

Op het nummer 'Pick Me' is Marie over haar onzekerheden naar haar vriendin die biseksueel is. Marie had het gevoel dat ze niet genoeg was omdat ze nooit een man voor haar kan zijn. "I thought she would fall for a guy and then I was scared she would leave me because of that."

girl in red luistert... Chappell Roan

De oplossing voor een gebroken hart volgens girl in red? Je ex met een nieuw iemand zien. Het is pijnlijk, maar wel een goede reality check. Tijd en je vrienden halen je er wel doorheen.

girl in red geeft ook een luistertip: Chappell Roan! “I haven’t been obsessed with an artist since so long. I’m truly fangirling.” girl in red is er heilig van overtuigd dat Chappell Roan de volgende grote popster wordt.

Bekijk hier het interview met girl in red.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

I'M DOING IT AGAIN BABY! is vanaf vandaag uit. Op 8 september stelt girl in red haar nieuwe album voor in AFAS Live.

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00 uur tot 22:00 uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie