3FM nieuws

One Minute Documentary met Prins S. en de Geit: de reis naar Sziget

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. One Minute Documentary met Prins S. en de Geit: de reis naar Sziget

Slechts enkele weken geleden, verrasten Rob & Wijnand Prins S. en de Geit met het nieuws dat 3FM ze dit jaar naar Sziget stuurt! Op de eerste dag van Sziget stond de Haagse band op het festival in Boedapest, waar ze de weides van Sziget in een heuse geitenboerderij omtoverden. 3FM volgt Prins S. de Geit onderweg naar Sziget toe voor een One Minute Documentary.

Bijzonder jaar

Eigenlijk niet alleen een bijzonder jaar, maar bijzondere jaren. 2022 moest het voor Prins S. en de Geit gaan gebeuren. Na de ellendige pandemie was de band klaar om hun muziek live aan de man te brengen en stond er ook een volle festivalzomer voor de deur. Ware het niet dat gitarist Marne in maart een hersenbloeding kreeg, en vervolgens in een coma raakte.

Hij is hier uiteindelijk gelukkig bovenop gekomen, en heeft inmiddels alweer talloze shows achter de rug. Inmiddels is Prins S. en de Geit 3FM Talent benoemd, 3FM Award gewonnen dit jaar voor Beste Indie Act, en scoren ze de ene primeur dan wel niet hoogtepunt na de ander, met Sziget natuurlijk als kers op de taart.

Check hier de One Minute Documentary over de reis van Prins S. en de Geit:


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM Talent

De Haagse band met frontman Scott Beekhuizen (Prins S.), Marne Miesen op de gitaar en Daniel Ortgiess op de synths, maakt een mix van experimentele Nederlandstalige pop, hiphop en elektronische muziek. Prins S. en De Geit brak door in 2022 en werd datzelfde jaar nog benoemd tot 3FM Talent. Afgelopen maart wonnen ze de 3FM Award voor Beste Indie Act, waar ze hun track 'De Duck' voor het eerst live speelden.

3FM op Sziget 2023

Al jaar en dag reizen duizenden Nederlanders af naar Budapest om daar te genieten van Sziget. Het grootste muziekfestival van Hongarije. Dit jaar staan onder andere Billie Eilish, David Guetta, Florence + The Machine, Imagine Dragons, Lorde, Mumford & Sons en Sam Fender op het programma.

Jamie Reuter gaat namens 3FM naar het festival om verslag te doen. Dus verwacht epische sfeerbijdrages op de radio, de leukste content op social media, interviews met de beste artiesten en hopelijk weet ze ook nog wat live materiaal los te peuteren. Blijf hier op de hoogte van Sziget 2023.

Voeg jezelf toe aan de 3FM Sziget Whatsappgroep

Ster advertentie
Ster advertentie