3FM nieuws

Kom in de 3FM Sziget Whatsappgroep

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Kom in de 3FM Sziget Whatsappgroep

Als je van festivals houdt, dan moet je bij 3FM zijn. Komende week doet 3FM-dj Jamie Reuter verslag van het Sziget festival in Boedapest. Om daar mensen te ontmoeten en een goede bron te hebben van inspiratie voor haar verslag op 3FM, is ze een Whatsappgroep begonnen en dat loopt een beetje uit de hand...

400 mensen

Ondertussen is de groepschat zelfs al voor het festival helemaal al ontploft. Al meer dan 400 mensen zijn lid geworden en dat aantal begint alleen maar groter te worden. Er zijn al vriendschappen ontstaan, de eerste mensen hebben al een ban gekregen, er worden foto's gedeeld uit de Sziget-Express en er wordt zelfs een heuse meet-up georganiseerd op het festivalterrein.

Join de groep.

3FM op Sziget 2023

Al jaar en dag reizen duizenden Nederlanders af naar Budapest om daar te genieten van Sziget. Het grootste muziekfestival van Hongarije. Dit jaar staan onder andere Billie Eilish, David Guetta, Florence + The Machine, Imagine Dragons, Lorde, Mumford & Sons en Sam Fender op het programma.

Jamie Reuter gaat namens 3FM naar het festival om verslag te doen. Dus verwacht epische sfeerbijdrages op de radio, de leukste content op social media, interviews met de beste artiesten en hopelijk weet ze ook nog wat live materiaal los te peuteren. Blijf hier op de hoogte van Sziget 2023.

Voeg jezelf toe aan de 3FM Sziget Whatsappgroep

Ster advertentie
Ster advertentie