3FM nieuws

Deze week win jij tickets voor Sziget Festival op 3FM

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze week win jij tickets voor Sziget Festival op 3FM

Wil jij met een vriend of vriendin een week lang naar Boedapest, om op het eiland Óbuda naar de beste muziek te luisten, met o.a. Fred Again.., Liam Gallagher, Sam Smith, Louis Tomlinson, Raye, Tom Odell, Fontaines D.C., en nog veel meer? Dan is 3FM deze week jouw kans op tickets!

En met zo'n toffe prijs vraagt 3FM één klein dingetje van de winnaars: dat je jouw ervaring op Sziget met ons deelt. Dit kan in de vorm zijn van een leuke foto, gezellige spraakmemo, een kort belletje met de studio of iets anders! Maar geen zorgen, je gaat er vooral heen om te feesten!

Wie, wat, waar?

Deze hele week, tussen 8 en 12 juli kun jij via 3FM twee tickets winnen voor dit unieke festival. Geen zorgen, je krijgt hier ook de treinrit (met de Sziget Express) en een camping ticket bij, zodat jij zonder enige zorg kunt genieten van het festival. Die vindt overigens plaats van 7 - 12 augustus. De trein vertrekt op 5 augustus vanaf Utrecht, en komt terug op 14 augustus.

De prijs wordt tussen 8 en 12 juli weggegeven tussen 16:00 en 19:00 uur. Hoor jij dan het 3FM Ticketalarm? App dan zo snel mogelijk naar de 3FM Studio (vergeet de gratis app niet te downloaden!) en wie weet mag jij naar Sziget!

Misgegrepen in de show? Dan kun jij op vrijdag altijd nog kansmaken op 2 tickets via een online winactie op de Instagram van 3FM. Volg je 3FM nog niet? Doe dat alvast, dan ben jij de eerste die meedoet aan de winactie!

Belangrijk

  • Je hebt een geldig ID-bewijs of paspoort nodig om mee te mogen met de trein
  • Het festival is voor alle leeftijden, maar onder de 14 heb je een volwassen begeleider nodig om het terrein op te komen. Onder de 18 heb je toestemming van je ouders nodig om mee te mogen.

Heb jij al tickets? Join dan ook nog onze 3FM Sziget WhatsApp-Community! En nodig al je vrienden uit die er nog niet inzitten

Ster advertentie
Ster advertentie