3FM nieuws

Komt er een collab met Rihanna en Lizzo?

  1. Nieuwschevron right
  2. Komt er een collab met Rihanna en Lizzo?

Onlangs nam Beyoncé een kijkje bij rising star Lizzo, die onlangs ook al op #1 in de Billboard Hot 100 met 'Truth Hurts' stond. Maar er is meer nieuws rondom de nummer 7 op de 3FM Live List: popster Rihanna wil met haar samenwerken. Kunnen we een collab verwachten tussen de twee?

Lizzo vertelde al ooit dat ze dolgraag wil samenwerken met Rihanna en dat ziet Riri zelf ook wel zitten. In een interview spreekt ze haar liefde voor Lizzo uit: 'Gosh.. I love Lizzo, she is so bad ass' en op de vraag of er een samenwerking komt tussen de zangeressen antwoord Rihanna: "I will collaborate with her on the lights".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lingerielijn

"She is everything that Savage stands for: a confident woman, no matter what size, color, shape, your attitude is what makes you Savage." Perfect dus voor haar lingerielijn Savage X Fenty... Stiekem hadden we gehoopt op een spectaculaire muzikale samenwerking. Want: hoe cool zou dat zijn? Voor nu lijkt dat er nog niet in te zitten, maar wie weet gaat dit nog wel ooit gebeuren mocht de andere samenwerking goed bevallen.

Ster advertentie
Ster advertentie