3FM nieuws

Rihanna maakt tegenwoordig lingerie voor iedereen

  1. Nieuwschevron right
  2. Rihanna maakt tegenwoordig lingerie voor iedereen

Eerder dit jaar werd Rihanna's lingerielijn Savage X Fenty gelanceerd. Tijdens de New York Fashion Week presenteerde ze de nieuwe collectie op de catwalk. Het woord dat deze sexy serie setjes het best omschrijft? Inclusiviteit!

Rihanna wil namelijk geen schoonheidsideaal presenteren. Ze wil dat elke vrouw haar eigen schoonheid omarmt en dat was ook goed terug te zien in haar show. Het was een feest der diversiteit met één boodschap: je kunt sexy zijn met elke cupmaat, lichaamsbouw, huidskleur of babybuik.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voor elke huidtint is er een geschikte kleur te vinden, die ook nog eens in elke maat beschikbaar is. Ook voor elke vibe is er wel een set, of je nou schattig of sexy wilt. Rihanna: "Savage gaat over complete ownership van hoe je je voelt en de keuzes die je maakt."

40 TINTEN HUID

Eerder lanceerde Rihanna al een beautylijn met maar liefst 40 verschillende tinten foundation, zodat niemand uitgesloten zou worden. Dit was een regelrechte gamechanger en wekte emotionele reacties op bij veel vrouwen die eindelijk hun huidskleur vertegenwoordigd zagen in de schappen. Supertof!

Nieuwe muziek

Je zou het bijna vergeten door alle productlijnen, maar Rihanna maakt dus óók nog muziek. Er is nog erg weinig bekend over het negende album van Riri, maar eind augustus teasede ze al met wat foto's vanuit de studio. Het schijnt een plaat met veel reggae-invloeden te worden en de eerste drie tracks staan al geregistreerd in ASCAP, een Amerikaanse auteursrechten-database. Nog even wachten op meer nieuws!

Ster advertentie
Ster advertentie