3FM nieuws

Lizzo #1 in Amerika met 'Truth Hurts'

  1. Nieuwschevron right
  2. Lizzo #1 in Amerika met 'Truth Hurts'

Beyoncé en Jay Z namen pas nog een kijkje tijdens een van haar optredens en nu staat ze op #1 in Amerika met haar track 'Truth Hurts': Lizzo gaat als een tierelier!

Truth Hurts

De track is inmiddels al 2 jaar oud, maar staat wel op haar nieuwste album 'Cuz I Love You (Deluxe)'. Nadat de track te horen was in de Netflix-film 'Someone Great' krijgt het een enorme boost en haalt het meer dan 100 miljoen streams op Spotify. Dat het liedje hiervoor niet opgepikt werd, irriteerde Lizzo: "Okay... sorry if you follow me. But imma promote 'Truth Hurts' all day cus it's the best video I've ever made & im proud of it", zegt ze vlak na de releasedatum.

Nu, 2 jaar later, is ze trots op wat ze heeft bereikt en geeft ze steun aan volgers die zich niet gehoord voelen: "Anybody who ever felt like they voice wasn't heard. Anybody who felt like they weren't good enough. You are. We are."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet te stoppen

'Truth Hurts' staat dus op nummer 1 in de Billboard Hot 100, maar dat is niet de enige track in de lijst van deze 'Bop Star'. Het nummer 'Good As Hell' staat op #52 in de lijst en 'Juice' op #82. De tracks 'Boys' en 'Juice' werden ook al benoemd tot de 3FM Megahit, oftewel: Lizzo is niet te stoppen!

Extra: Podcast-tip van Jorien

Zoek je nog een leuke podcast om te luisteren? 3FM-dj Jorien Renkema geeft je een gouden tip - mits je het niet erg vindt om naar twee super Amerikaanse gasten te luisteren. Check hieronder wat Jorien vertelt deze specifieke podcast-aflevering met Lizzo!

Ster advertentie
Ster advertentie