3FM Megahit

'Truth Hurts' van Lizzo is 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Truth Hurts' van Lizzo is 3FM Megahit

Lizzo is niet te stoppen! 'Boys' en 'Juice' werden al 3FM Megahit en nu kan 'Truth Hurts' aan dat rijtje toegevoegd worden.

100% That Bitch

Lizzo lijkt een patent te hebben op nummers waar je een goed gevoel van krijgt. 'Truth Hurts' is er ook zo eentje: hierin zingt ze over haar voornemen om niét in een vaste relatie te belanden, omdat dit haar en haar carrière alleen maar tegenhoudt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het nummer komt oorspronkelijk uit 2017, maar is wel gewoon te vinden op de deluxe-versie van Cuz I Love You, Lizzo's nieuwste album.

Viral

Afgelopen maand kreeg 'Truth Hurts' ineens een enorme boost in streamingcijfers door de feature in Someone Great, een Netflix-film. Daarin danst hoofdpersoon Gina Rodriguez samen met haar beste vriendin haar liefdesverdriet weg op het liedje.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mensen werden massaal nieuwsgierig, googelden de lyrics en hielpen Lizzo vrijdag 7 juni voor het eerst over de 100 miljoen streams heen op Spotify. En dat met een liedje uit 2017!

3FM Live List 2019

Lizzo staat op #7 in de 3FM Live List 2019, wat inhoudt dat ze een van dé acts is die je dit jaar live moet gaan zien. Dat kan voorlopig alleen nog maar op Rock Werchter, want haar eigen twee shows in Paradiso Noord zijn uitverkocht! 3FM was bij haar set op Best Kept Secret en vertelt je hier wat je kunt verwachten.

Zin in meer muziek?

Abonneer dan op de 3FM Now Playing, we voegen elke vrijdagmiddag nieuwe nummers toe aan de lijst!

Ster advertentie
Ster advertentie