3FM nieuws

Fans weten het zeker: Lady Gaga & Rihanna werken samen

  1. Nieuwschevron right
  2. Fans weten het zeker: Lady Gaga & Rihanna werken samen

Lady Gaga komt waarschijnlijk dit jaar nog met nieuwe muziek, maar zit er ook een samenwerking met Rihanna in? De fans weten het 100% zeker!

#LG6

Lady Gaga heeft de afgelopen tijd hier en daar een al hintje gedropt dat ze werkt aan nieuwe muziek, maar niet zoals gisteren! De zangeres reageerde namelijk op geruchten dat zij zwanger zou zijn met de volgende tweet:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is de eerste keer dat Lady Gaga het album letterlijk benoemd én een naam geeft. Tijd dus voor fans om achterdochtig te worden door elke move die Gaga maakt. Ze hoefden niet lang te wachten, want niet snel na de tweet hadden ze al beet!

Lady Gaga x Rihanna?!

Kort na de tweet volgde Lady Gaga namelijk Rihanna en BloodPop op Instagram. BloodPop is een producer die o.a. heeft samengewerkt met Justin Bieber, Madonna, Hailee Steinfield en John Legend. Dat Lady Gaga anderen volgt op Instagram is al bijzonder, maar twee mensen tegelijk... daar zit een luchtje aan. De zangeres volgt namelijk maar 40 mensen op het platform. Dit is een mix van goede vrienden én mensen waarmee ze heeft samengewerkt. Hmm...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie