3FM nieuws

Rihanna over Snapchat: "Shame on you!"

foto: Instagram
  1. Nieuwschevron right
  2. Rihanna over Snapchat: "Shame on you!"

Liever Rihanna slaan of Chris Brown een flinke mep verkopen?! Dat vroeg Snapchat in een van hun reclamecampagnes. Het had een grappig spelletje moeten voorstellen, maar Riri vindt het verre van grappig.

"Shame on you!"

Op Instagram typte Bad Girl Riri woedend dat ze het totaal niet begrijpt. "I'm trying to figure out what the point was with this mess!" Snapchat heeft inmiddels zijn excuses aangeboden en gezegd dat ze niet snappen hoe deze reclame gepubliceerd heeft kunnen worden, want het is in strijd met de advertentierichtlijnen.

Jammer genoeg voor Snapchat laat Rihanna zich niet zomaar aan de kant zetten en heeft ze hun excuses dan ook niet geaccepteerd. "I'd love to call it ignorance, but I know you ain't dumb! You spent money to animate something that would intentionally bring shame to domestic violence victims and made a joke of it!" En ja, daar heeft ze ook wel een heel goed punt. Check hieronder haar volledige reactie op Instagram.

Bye bye Snapchat

Rihanna roept al haar fans op om Snapchat te verwijderen. Ook Chris Brown heeft gereageerd op de campagne: "Wie dit gepost heeft, moet worden ontslagen."

Ster advertentie
Ster advertentie