3FM nieuws

Nothing But Thieves pakt 3FM Megahit met ‘Tomorrow Is Closed’

foto: Nathan Reindsfoto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Nothing But Thieves pakt 3FM Megahit met ‘Tomorrow Is Closed’

Niet lang nadat ‘Impossible’ is uitgeroepen tot beste 3FM Megahit aller tijden, kan Nothing But Thieves nu ook ‘Tomorrow Is Closed’ aan hun lijst met 3FM Megahits toevoegen. Je hoort het nummer met een verrassend Nederlands tintje deze week extra vaak op 3FM.

Nederlands tintje

‘Tomorrow Is Closed’ staat op het meest recente album van de Britse band Dead Club City. Een nummer dat dus een Nederlands tintje heeft door de bijdrage van Torre Florim. De Nijmeegse frontman van De Staat heeft het album namelijk voorzien van backing vocals en synths, die dus ook te horen zijn op de 3FM Megahit van deze week.

De muzikale kruisbestuiving heeft een geleid tot een gevoelige en tegelijkertijd opzwepende track. Voorafgaand aan de show op Sziget sprak 3FM-dj Jamie met de leden van Nothing But Thieves over hun vriendschap met De Staat. Check het interview hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nothing But Thieves live

Op 23 en 24 februari 2024 staat de band in de Ziggo Dome met de Welcome To The DCC World Tour. Tot het zo ver is, kan je hieronder de 3FM Megahit ‘Tomorrow Is Closed’ beluisteren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie