3FM nieuws

Nothing But Thieves brengt nieuwe plaat 'Dead Club City' uit

foto: Nothing But Thieves persfoto
  1. Nieuwschevron right
  2. Nothing But Thieves brengt nieuwe plaat 'Dead Club City' uit

Na het album Moral Panic uit 2021, is vandaag het langverwachte, gloednieuwe album van de Britse Nothing But Thieves uitgekomen! Er staan 11 tracks op, waarvan er 2 eerder al de 3FM Megahit scoorden. Namelijk de ijzersterke nummers 'Welcome To The DCC' en 'Overcome', wat een goed voorproefje van het album Dead Club City bleek.

Dead Club City

Tijdens eerder verschenen tracks van de nieuwe plaat liet de band al een vernieuwde sound horen. Waar ze de rock een beetje achterwege lieten, werd er plaatsgemaakt voor opzwepende muziek en elektronische elementen. Ook maken fans daardoor de vergelijking met The Weeknd.

Met de release van Dead Club City is Nothing But Thieves helemaal klaar voor de zomer én voor de wereldtour die ze deze maand aankondigden. De tour start op 2 februari 2024 in Parijs en eindigt op 1 maart in Madrid. Op 23 februari staat de band in de Ziggo Dome. Wil je niet zo lang meer wachten? Je kan de band ook bewonderen op Lowlands dit jaar.

Voor nu kun je in ieder geval even genieten van de nieuwe plaat! Beluister 'm hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nothing But Thieves verkozen tot beste 3FM Megahit

Deze week kon er gestemd worden op de 3FM Top Megahit, de lijst waar de meest populaire 3FM Megahits in staan van de afgelopen dertig jaar. Uiteindelijk is er een winnaar: Nothing But Thieves heeft de meeste stemmen met 'Impossible'.

Ster advertentie
Ster advertentie