3FM nieuws

Nothing But Thieves pakt 3FM Megahit met nieuwe track ‘Welcome to the DCC’

foto: Cover 'Welcome to the DCC'
  1. Nieuwschevron right
  2. Nothing But Thieves pakt 3FM Megahit met nieuwe track ‘Welcome to the DCC’

Het heeft eventjes geduurd, maar de Britse rockband Nothing But Thieves heeft een nieuwe plaat uitgebracht! Het nummer 'Welcome to the DCC' werd gisteren gereleast én de band kondigt vandaag ook aan dat ze in juli een nieuw album gaan uitbrengen. De nieuwe catchy track is hier alvast een voorproefje van. De nieuwe catchy track is hier alvast een voorproefje van en scoort meteen de 3FM Megahit.

'Welcome to the DCC'

Het eerste nummer van het nieuwe album 'Dead Club City' is deze week uitgekomen. Met de track 'Welcome to the DCC' wordt verwezen naar de albumtitel en laat de band een nieuwe sound horen. Het is een opzwepende dansplaat met elektronische elementen. Fans van Nothing But Thieves zijn nu al enorm enthousiast en vergelijken de hit met nummers van The Weeknd. Daarnaast is gisteren de vette videoclip uitgekomen. Check 'm hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dead Club City

"We're back", schrijft Nothing But Thieves op hun Instagram. En hoe! Naast de komst van 'Welcome to the DCC' kondigt de band ook een nieuw album aan dat op 7 juli uit zal komen. Na het album Moral Panic, is er al een tijdje geen nieuwe muziek uitgebracht vanuit de band, maar frontman Conor Mason heeft wel zelf onder de naam Man-Made Sunshine een debuut-ep gereleast. Zijn soloproject betekent gelukkig niet zijn vertrek bij de rockband, Nothing But Thieves maakt nu een daadwerkelijke comeback en gaan een prachtige zomer tegemoet. Hun album komt uit en ze hebben veel shows gepland staan, waaronder Pukkelpop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie