3FM nieuws
BNNVARA

The Vices staan vanavond in het voorprogramma van Nothing But Thieves

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. The Vices staan vanavond in het voorprogramma van Nothing But Thieves

Deze week hebben The Vices met 'Tomorrow I'll Be' de Teamsong te pakken in Sanders Vriendenteam. Maar dat is niet hun enige hoogtepunt deze week! Want vanavond staan ze in het voorprogramma van niemand minder dan Nothing But Thieves, in de Ziggo Dome. Sander Hoogendoorn belt met Floris, de zanger van The Vices, om even te controleren hoe het met de zenuwen zit.

Europese tour

Het kan wel eens de spannendste dag voor de band in tijden zijn. De Ziggo Dome is met een capaciteit van 17.000 mensen de grootste plek waar The Vices ooit hebben opgetreden. Daarnaast start hierbij ook een Europese tour met Nothing But Thieves door verschillende Scandinavische landen en Luxemburg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heel veel zin

Alle redenen dus om zenuwachtig te zijn, maar het lijkt bij Floris nog mee te vallen. De gitarist van Nothing But Thieves is namelijk erg gecharmeerd van de single 'Boy' van The Vices. Daarna zijn ze goed in contact gebleven. "Ik vind het leuk en we gaan ons best doen, maar echt zenuwen heb ik nooit. Wel heel veel zin."

Toch sluit Floris de zenuwen nog niet volledig buiten. "Ik heb nog nooit een show gedaan op deze grote, geen idee misschien plas ik wel in m'n broek." Verder geeft hij aan dat ze gewoon gaan doen zoals ze altijd doen, want dat voelt goed. Het is niet anders, alleen maar groter.

Aanstaande donderdag hebben ze ook nog een plekje weten vrij te maken voor Sanders Vriendenteam en doen ze de Teamsong 'Tomorrow I'll Be' live in de 3FM Live Box!

Beluister het gesprek met Floris hier terug:

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie