Meer NPO
STER Advertentie

Bart Arens beklimt een toren van 26 verdiepingen hoog

Zondag 22 december 2013 - 15:06 uur

Bart geeft graag het goede voorbeeld en kwam zelf in actie. En wat voor actie! Hij rende alle trappen van de Achmeatoren in Leeuwarden op. En dat zijn er veel. Heel veel.

Bart Arens houdt iedereen op de hoogte van wat er in het callcenter gebeurt. Dat doet hij letterlijk uit de hoogte, want hij bevindt zich iedere dag op de hoogste verdieping van de Achmea-toren, een straatje verderop bij het Glazen Huis. De toren telt 26 verdiepingen.

26 hoog

In het callcenter stromen donaties, plaataanvragen en acties binnen. Bart wil graag het goede voorbeeld geven en startte zijn eigen actie: 26hoog. Elke keer neemt Bart de lift naar boven in de toren,  maar voor een goede sponsoring wilde hij hem best een keer rennend doen. Als het bedrag maar hoog genoeg is.

Bart beklimt de Achmea Toren

Bart raapte zich maandagmiddag 23 december bij elkaar om de 26 verdiepingen van de Achmea Toren te beklimmen. Hij had een arts bij zich die hem van tevoren getest had, op elke vierde verdieping stond iemand met een flesje water klaar en op de 26e verdieping verwelkomde Sander Hoogendoorn Bart! Buiten adem deed hij nog even verslag van zijn beproeving. Hij vond het zelf uiteindelijk ook een slecht plan, maar met deze debiele actie heeft hij uiteindelijk wel 1500,- euro opgehaald!

Bart heeft het er NET levend van afgebracht!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Sponsor Bart!

De lift doet er 15 seconden over om van onder helemaal boven te komen. Maar hoe lang doet Bart er over als hij de trap neemt? 23 december ging 'ie het testen! Maar je kunt hem nog steeds sponsoren!

Sponsor Barts 26hoog-actie

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op 3FM