3FM Serious Request

Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk belt met het Glazen Huis

foto: Ben Houdijk & Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Golden Earring drummer Cesar Zuiderwijk belt met het Glazen Huis

Op de zesde dag van het Glazen Huis belde Cesar Zuiderwijk naar Wijnand. De drummer van de Golden Earring weet goed wat ALS met iemand kan doen sinds zijn vriend en Golden Earing-collega George Kooijmans de diagnose voor de ziekte kreeg. "Ik vind het goed dat nu meer mensen weten wat deze ziekte inhoud en dat we met zijn alle geld ophalen om er iets aan te doen."

Bekijk het gesprek tussen Cesar en Wijnand hier

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Bied mee op het Cesar Zuiderwijk pakket

Natuurlijk wil Cesar ook meehelpen met veel geld ophalen voor Stichting ALS Nederland. Daarom kun je meebieden op een speciaal Cesar Zuiderwijk-pakket met daarin twee drumvellen en drumstokken, gesigneerd door Cesar. Dat hele bedrag gaat natuurlijk naar 3FM Serious Request.

Ik drum ALS de wereld uit!

Ster advertentie
Ster advertentie