3FM Serious Request

Deze artiesten veilen unieke items voor 3FM Serious Request

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Deze artiesten veilen unieke items voor 3FM Serious Request

We willen natuurlijk zoveel mogelijk geld ophalen voor Stichting ALS Nederland, ook artiesten spelen hierin een grote rol. Bijvoorbeeld: een Gouden Plaat van Kevin, een meet & Greet met Claude en SERA, en een gesigneerde plaat van WIES: dat kan allemaal van jou zijn! Lees snel verder.

Vip-tickets en meet & greet voor het concert van SERA

Voordat ze het dak eraf ging spelen kwam ze nog even langs in het Glazen Huis: SERA. Ze blikten terug op afgelopen jaar en wat haar doelen zijn voor komend jaar, want het was een super jaar voor de superster! Ze speelde op verschillende festivals waaronder Pinkpop, maar ook een uitverkochte clubtour kan ze afstrepen. Maar jij kan bieden op de laatste tickets voor de tour, 2 vip tickets + meet & greet voor het concert van SERA in een uitverkocht Paard, Den Haag op 28 januari.

Gouden plaat 'Samen' van Kevin

Zal Kevin inmiddels al 'een beetje moe' zijn? 2023 was zijn jaar, hij bracht een nieuw album uit, stond in een uitverkocht Ahoy en belandde in de Top 40 met het nummer 'De Leven' met S10. Hij veilt de gouden plaat van zijn nummer met Yade Lauren 'Samen', een super bijzonder en uniek item.

Tickets meet & greet en soundcheck voor de eerste clubtour van Claude

Hij werd 3FM-talent, was het voorprogramma van Suzan & Freek en gaat volgend jaar op een uitverkochte clubtour, Claude timmert hard aan de weg als artiest. Deze vrolijke man met goede energie wil je zien en goed nieuws dat kan! Hij veilt namelijk 2 tickets voor zijn concert in de Melkweg in Amsterdam, je mag de soundcheck bijwonen en je krijgt de kans om Claude te ontmoeten!

Gesigneerde 'Alles Anders' album van WIES

Na 2 jaar was het dan eindelijk zo ver, het tweede studioalbum van WIES is uit! Ze zijn net klaar met een uitverkochte clubtour, dus maakten ze met alle liefde tijd om langs te komen en een vet optreden neer te zetten. Met klap op de vuurpijl: jij kan de eerste test pressing van hun nieuwe album in handen krijgen, een uniek item wat je sowieso in je kast wil hebben.

Over 3FM Serious Request 2023

3FM Serious Request komt dit jaar in actie voor Stichting ALS Nederland. Van 17 t/m 24 december zamelen 3FM-dj’s Barend van Deelen, Sophie Hijlkema en Wijnand Speelman geld in vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Nijmegen. Dit door 24 uur per dag live radio te maken.

Tijdens het Glazen Huis treden er meer dan dertig artiesten op, die je gratis kunt checken. Zoals Tom Odell, S10, Chef'Special, Kraantje Pappie, De Staat en Only The Poets. Bekijk het programma hier.

Wil jij ook helpen? Dat kan via onderstaande knoppen!

Doneer Kom In Actie Vraag Je Plaat Aan Webshop Veiling

Ster advertentie
Ster advertentie