Video

Lucas Hamming deelt preview van nieuwe muziek

  1. Nieuwschevron right
  2. Lucas Hamming deelt preview van nieuwe muziek

Tijdens Muzikanten Maandag bij 3FM-dj Frank van der Lende was Lucas Hamming te gast. Daar bracht hij het nieuws van een nieuw album in het najaar van 2020. En na flink wat aandringen van Frank, liet Lucas stiekem al een stukje op zijn telefoon horen.

In de afgelopen jaren heeft Lucas Hamming zeker niet stilgezeten. Hij speelde o.a. mee in All Stars de musical en won het tv-programma Maestro, maar op muzikaal vlak was het rustig. Iets waar dit jaar nog verandering in gaat komen. In oktober start zijn eerste tour en is het ook de bedoeling dat er een nieuw album komt.

Nieuwe muziek

Maar wanneer dan een eerste single vraagt Frank zich af. "Ik durf er ook niks meer over te zeggen," legt Lucas uit. "Want eigenlijk was mijn plan om na All Stars vorig jaar al met nieuwe muziek te komen. En ik heb eigenlijk ook al een EP op de plank liggen." Maar dat niet alleen. Eind 2019 vertrok Lucas naar Bali en kwam hij met maar liefst twaalf liedjes terug.

"Maar kan je niet iets laten horen op je telefoon," vraagt Frank later in het gesprek. Nou, oké dan. En daarmee deelt Lucas Hamming zijn eerste stukje nieuwe muziek van 2020. Beluister het hieronder terug.

Ster advertentie
Ster advertentie