Video

Lucas Hamming voert peepshow op in nieuwe videoclip

  1. Nieuwschevron right
  2. Lucas Hamming voert peepshow op in nieuwe videoclip

De Ham is terug! Lucas brengt 17 maart zijn tweede album uit en 'Be Good Or Be Gone' is daarvan de eerste track. En nu dus inclusief kinky videoclip.

Luck Is For Suckers

Samen met zijn band vertrok Lucas een aantal weken naar de wildernis om aan zijn tweede album te werken. Heel wat late avonden later is de plaat Luck Is For Suckers af.

De eerste single 'Be Good Or Be Gone' primeurde Frank vorige week al op 3FM en heeft sindsdien een plekje op onze playlist. Het was alleen nog wachten op de video. Nou, die is er nu... Ben je er klaar voor?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Peepshow

In de videoclip, die duidelijk in een specifiek gedeelte van Amsterdam is opgenomen, voert Lucas een heuse peepshow op. Of nou ja... Eigenlijk zit Lucas er alleen maar een potje mooi te wijzen en doet de dame in kwestie al het werk. Lucas over de clip: "Wat je ziet in de clip is het tegenovergestelde van waar de song over gaat. De tekst gaat erover dat ik mezelf in bescherming neem tegen de liefde. Daarom zie je in de clip hoe ik deelneem aan een peepshow, want daar komt geen liefde bij kijken."

Album + tour

Luck Is For Suckers komt 17 maart uit en Lucas staat samen met zijn band vanaf eind maart weer op het podium. Ze gaan onder andere langs Rotterdam, Groningen, Eindhoven en Den Haag.

Meer Lucas Hamming en 3FM:

>> Lucas Hamming schrijft themalied Serious Request 2016
>> 'Are You With Me' van Lucas Hamming is de 3FM Megahit
>> Lucas Hamming wint de 3FM Serious Talent Award

Ster advertentie
Ster advertentie