Video

Chef'Special speelt punk rock uitvoering van 'Amigo' live bij Domien

  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special speelt punk rock uitvoering van 'Amigo' live bij Domien

De mannen van Chef'Special waren vanochtend te gast bij Domien in de studio van 3FM voor een prachtige uitvoering van hun nieuwste single 'Nicotine' en hun hit 'Amigo' in een punk rock uitvoering door de Domien GenreMachien.

Nieuwe shows en nieuwe muziek in 2018?

Als je dacht dat de band het na het enorm succesvolle en drukke 2017 even rustig aan zou doen in 2018, dan heb je het mooi mis. Vorige week kondigden ze effe een grote AFAS Live show aan. Alsof het niks is... "Tja, we zijn toch hooked aan het spelen van die shows," zegt frontman Joshua. "We hebben een heleboel festivals gedaan en natuurlijk die Ziggo Dome en we doen ook nog een tourtje in maart, omdat we merkten dat we nog maar heel weinig clubshows deden. Die Ziggo Dome was natuurlijk fantastisch, maar wel maar één avond."

Waar ze verder nog meer mee bezig zijn? Het schrijven van nieuwe muziek. Kijk, dat willen we horen! Joshua: "We zijn altijd bezig met nieuwe muziek. Het is alleen nog lastig om daar een datum op vast te pinnen. Maar schrijven zijn we inderdaad druk mee bezig!" Kijk het interview met Chef'Special hieronder terug.

'Nicotine'

Hun nieuwste single is 'Nicotine', één van de tracks op het succesvolle album Amigo. Hoe deze track tot stand is gekomen? Dat was toen ze in Los Angeles zaten voor de opnames van datzelfde album. Heel laat aan het eind van een lange studiodag zaten ze met z'n allen een beetje te pingelen. "Zo'n moment dat je er eigenlijk niet zoveel zin meer in hebt. De inspiratie is een beetje op. En dan komt iemand opeens met dit ideetje. Dat gaf enorm veel energie en daar is 'Nicotine' uiteindelijk uitgekomen."

Vanochtend speelden ze 'm live in de studio van 3FM.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Punk rock Amigo

Maarrrr dat was niet de enige track die de band live deed. Domien kreeg ze zover om aan het rad van de Domien GenreMachien te draaien. Dit resulteerde in hun grote hit 'Amigo' in een punk rock uitvoering. Check 'm hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie