3FM nieuws

Chef'Special organiseert een bruut vrijgezellenfeest voor bassist Jan

foto: Instagram @joshnolet
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special organiseert een bruut vrijgezellenfeest voor bassist Jan

Wat doe je als de eerste van je vriendengroep het huwelijksbootje instapt? Dan organiseer je als verrassing het allerbeste vrijgezellenfeest ooit. De mannen van Chef'Special stonden om die reden vanochtend met een HELE grote kater bij Domien in Jouw Ochtendshow...

Afgelopen weekend kwamen Domien en Joshua elkaar tegen op een festival, waar de Chef'Special-zanger het geheimpje al verklapte: er was een verrassingsfeest voor bassist Jan geweest, aangezien hij vrijdag het ja-woord gaat geven aan zijn vriendin. En aan de koppies van de bandleden te zien was het een zeer geslaagd feest.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrijgezellenfeest deel 1

"We waren klaar met onze show in Utrecht", vertelt Joshua. "Jan hier dacht dat we gelijk naar huis zouden gaan, niet wetende dat we een grote surprise bachelorparty voor 'm hadden georganiseerd." De band stapte na het optreden de bus in en tikte meteen aardig wat biertjes weg. Met een reden: ze hoopten dat Jan op die manier niet door zou hebben dat ze compleet de verkeerde richting op reden. En jup, hij had geen idee... "Mijn topografische kennis is waardeloos haha", lacht Jan.

Eenmaal aangekomen in Noordwijk aan Zee ontmoeten ze de rest van zijn vrienden in een grote villa. Toen ging er wel een lampje branden, laat Jan lachend weten. Er volgt een nacht van keihard feesten en zelfs een uniek optreden van nog nooit eerder gehoord Chef'Special materiaal (voor ons dan) . Namelijk de track 'J to the D... E, R, K, S, he's famous'. Wij kunnen niet wachten totdat deze ooit écht wordt uitgebracht!

Vrijgezellenfeest... uhhh, deel 2?

Jan: "Om kwart over zeven 's ochtends waren we met z'n allen nog steeds flink 'aan'. Maar ik dacht 'prima dit was het'... Nou niet dus!" De groom to be is nog geen paar minuten wakker als de personal trainer van de cheffies binnen komt stormen en er een complete dag van bootcampen volgt. "Stormbanen over het strand, we hebben leren worstelen... Geen idee hoe ik dat heb volbracht haha!"

Diep respect van heel 3FM en Domien dat jullie na zo'n weekend vanochtend vroeg weer klaar stonden bij 3FM, boys. En Jan, heel veel plezier en succes vrijdag!

Ster advertentie
Ster advertentie