Video

Chef'Special's Joshua is vermist in de video van 'Because I Love You'

  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special's Joshua is vermist in de video van 'Because I Love You'

'Because I Love You' van Chef'Special is niet alleen onze summer soundtrack voor alle festivals, maar ook gewoon een single van de Haarlemse band. En daar hoort natuurlijk een video bij. Een hele goeie, zelfs!

Because I Love You, the movie

Als frontman Joshua Nolet besluit dat zingen toch niet helemaal zijn ding is, kan hij altijd nog gaan acteren! In de video zie je hoe Joshua en zijn zoontje samen on the run zijn - hij heeft hem meegenomen en ze gaan samen op avontuur. De twee hebben het samen super naar hun zin, terwijl ze voor de rest van de wereld toch echt als 'vermist' gezien worden.

Uiteindelijk leiden een paar twijfelachtige situaties ertoe dat Joshua en 'M' uit elkaar gehaald worden. Geen supergezellige video dus, maar zeker 3:40 minuten van je tijd waard!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Niet altijd makkelijk

'Because I Love You' staat op Amigo, het derde studioalbum van de Cheffies. De track gaat over het creëren van een betere versie van jezelf. Joshua: "Ondanks onze goede bedoelingen bereiken we soms het tegenovergestelde. Er zit een duisternis in die struggle, maar er zit licht in het feit dat we blijven proberen, en dat wilden we overbrengen met deze video!"

Ster advertentie
Ster advertentie