3FM nieuws

Chef'Special plaatst de kers op hun taart

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Chef'Special plaatst de kers op hun taart

In 2011 begonnen bij 3FM als Serious Talent, vorig jaar op Amerikaanse tour met de wereldsterren van Twenty One Pilots en vanavond zelf in een uitverkochte Ziggo Dome. We hebben het hier uiteraard over Chef'Special. Wat een jongensdroom voor deze mannen aangezien het niet voor veel Nederlandse artiesten is weggelegd om 17.000 man naar deze enorme zaal te trekken! 3FM was er natuurlijk bij wil je graag laten zien hoe grootst deze avond was!

Josh bedankt de fans!

17.000 fans namen vanavond de moeite om door weer en wind naar de Ziggo Dome te komen. De eerste fans lagen er 's ochtends vroeg al en Joshua is iedereen stuk voor stuk enorm #dankbaar!

En de fans?

Die gaan lekker los! Alle liedjes worden van begin tot eind meegezongen, de telefoon-zaklampjes gaan in de lucht bij 'In Your Arms' en er wordt gedanst als nooit tevoren op de hits als 'Amigo'.

Meer solo's, Guido!

Wat. een. menigte!

Het podium bestond uit een mega ledwall waar de tofste animaties op te zien waren. Verder had Joshua de mogelijkheid om via een ronde catwalk nog dichter bij z'n publiek te komen en dat vindt 'ie top!

Deze glimlach was de gehele avond niet meer van Jan zijn gezicht te toveren!

Foto's: Nathan Reinds

Ster advertentie
Ster advertentie