Sziget

De Sziget donderdag van 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. De Sziget donderdag van 3FM
Veilig geland, ingecheckt en klaar voor een sprankelende radiodag vanaf Sziget met o.a. Faithless en C-Mon & Kypski in de studioIt's gonna be a long, hard and rockin' day! Dansende mensen, etende mensen en op de podia staan zelfs zingende en muziekmakende mensen! Sommigen van hen kwamen op donderdagavond langs in de portocabin van 3FM, waar de komende dagen hard wordt gewerkt aan een optimaal festivalverslag.

C-Mon & Kypski en Faithless op Sziget

Na een verblijf in Johannesburg was het tijd voor Boedapest voor C-Mon & Kypski. Wat daarbij wel wenselijk is, is dat al je unieke apparatuur de grote oversteek van ook maakt. Helaas voor hen staat het meerendeel nog in Zuid-Afrika en is hun technicus druk in de weer met een soldeerbout om zo nog iets in elkaar te knutselen voor een degelijk optreden.


Restaurant met een Michelinster op Sziget

Rudy Mackay, gek op een wandelingetje op zijn tijd, hobbelde ondertussen over het terrein om te fungeren als de ogen, oren en mond van Michiel op het veld. Daar stuitte hij op een sterk staaltje haute cuisine! Een kok met een Michelinster maakt de lekkerste gerechten klaar voor de sterren van het festival. Rudy waagde zich aan een hapje.


You're in the wrong country!

Ook Faithless staat op Sziget en toen Sister Bliss naar 3FM kwam voor een interview, gaf ze al snel aan dat er iets niet klopte: "You're in the wrong country!" 3FM hoort voor haar onlosmakelijk bij Nederland en ze herkent de zender en DJ's dan ook uit duizenden. Michiel praatte met haar bij.Campingtester Tjibbe op Sziget

Vanmorgen stond hij nog in Schubbekutteveen, maar inmiddels is hij alweer in Boedapest aanbeland. Aangezien er hier op de kleinste hoekjes van het terrein een tent te vinden is, kan Tjibbe hier zijn test voortzetten.
Rotjoch in de Festivalexpress 2.0

The Infamous Rotjoch, bekend van zijn programma 101Barz op 101.tv, leverde zorgvuldig de Szigetexpress af in Boedapest en ontfermde zich onderweg over de inzittenden. Wonderbaarlijk genoeg waren overlevenden...


Liefde op Sziget

Sziget is dé plek voor de liefde. Vergeet dubieuze datingsites en pak je tentje in en kom naar Sziget. Je kunt ook meteen trouwen! Marijke raakte in vervoering van alle liefde op het festival en kon niet anders dan Rudy een aanzoek te doen.


Trouwen op Sziget

Helaas ging Rudy niet in op het aanzoek, onder het mom eerst sex, dan pas trouwen. Marijke vond gelukkig wel mensen die het wel aan durfden: trouwen op Sziget.
Ster advertentie
Ster advertentie