Sziget

Sziget festival pakt uit in 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. Sziget festival pakt uit in 2012

Het Hongaarse Sziget festival bestaat volgend jaar 20 jaar en dit heugelijke feit wordt groots gevierd.

Het is nog vroeg, het festivalseizoen is nog maar net afgesloten, maar de eerste berichten over de volgende zomerfestival-edities duiken al op.

Beste Sziget line-up ooit

Sziget in Hongarije, een van de grootste Europese festivals, viert volgend jaar het 20-jarig bestaan. De organisatie belooft daarom grootst uit te pakken. Het wordt de beste line-up ooit, aldus de organisatie. Welke namen er op die beste line-up ooit komen, is nog niet bekend. Wel kun je vast de volgende data in je agenda noteren; Sziget vindt in 2012 plaats van 6 tot en met 13 augustus in de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

Kaartverkoop voor festival en trein

De kaartverkoop voor Sziget 2012 is al van start gegaan op de site van het festival. Zoals elk jaar vertrekt er komende zomer ook een festivaltrein vanuit Nederland richting Boedapest. Deze speciale treinkaartjes gaan waarschijnlijk later dit jaar in de verkoop.

Michiel voor 3 On Stage op Sziget

Michiel Veenstra was afgelopen editie voor 3FM en voor 3 On Stage op Sziget. Voor het televisieprogramma maakte hij een uitgebreid sfeerverslag. En sfeer is er genoeg op Sziget. Alleen de locatie maakt het festival al bijzonder; het vindt plaats op het Óbuda-eiland. Dat eiland ligt midden in Boedapest in de rivier de Donau.

>> Bekijk hier 3 On Stage; groeten uit Sziget

Ster advertentie
Ster advertentie