Naar homepage
Podcasts

Lekkerrrr...podcasts over seks!

  1. Nieuwschevron right
  2. Lekkerrrr...podcasts over seks!

Je bent lang niet zo pervers als je denkt!

Wie gaat er mee op seksuele ontdekkingsreis? Dat kan namelijk met Bedvogels een podcastserie van Human, die vandaag op Valentijnsdag wordt gelanceerd. Vier jonge programmamakers vinden antwoorden op vragen over seks in andere tijden en culturen.

Onze kijk op seks en onze beleving van seksualiteit zijn cultureel bepaald. In zeven afleveringen reist Bedvogels van de hedonistische Oude Grieken tot de vrije jaren zeventig en van het Oude China tot de Victoriaanse tijd. Wat leren we over onze seksbeleving als we de tijdmachine instappen en ons verplaatsen door tijd en ruimte?


(Luister aflevering 1 van Bedvogels over Lust en Verlangen)

Minder leeg na masturbatie?

De thema’s van Bedvogels zijn afgeleid uit gesprekken met twintigers en dertigers: hoe verhouden we ons tot porno, nu het slechts een muisklik van ons vandaan is? Voelen we ons minder leeg na een routinematig masturbatiemoment? En hoe kan het dat praten over iets wat zo natuurlijk is – seks - soms toch zo ongemakkelijk is?

In Bedvogels komen wetenschappers, experts en ervaringsdeskundigen aan het woord. Zij schetsen een tijdsbeeld, vertellen opmerkelijke anekdotes en geven ons misschien wel nieuwe inzichten over ons eigen seksleven.

Binge-luisteren

Elke week lichten we een aflevering van Bedvogels uit, deze week is dat de aflevering over lust en verlangen. Wil je nou niet een hele week wachten en gewoon lekker binge-luisteren, abonneer je dan op de Bedvogels-podcast in Download for the road in de 3FM-App. Of beluister alle afleveringen op de site van Human.

Meer pikante shizzle:
>> 6 tips als je dan toch een naaktfoto wilt versturen

>> Joshua (17) is stinkend rijk (maar zijn vriendin niet)

>> Topmodel Hanne Gaby is interseksueel

Ster advertentie
Ster advertentie