HUMAN

3 x Mijn Eerste Keer

  1. Nieuwschevron right
  2. 3 x Mijn Eerste Keer

"Het ging heel snel en ik was zo stoned als een kanarie."

Een zacht kleedje in het bos, onder een blinkende sterrenhemel. Daar lig je dan, met het meisje of de jongen van je dromen. Een romantisch deuntje klinkt op de achtergrond terwijl jullie in elkaars ogen staren. Het moment is daar, je eerste keer. Het is spannend, maar oh so good! Deze nacht hoeft nooit voorbij te gaan.

Le moment suprême

De allereerste keer seks, het is wat! Volgens het onderzoek ‘Seks onder je 25ste’ is de gemiddelde leeftijd waarop jongens en meiden ontmaagd worden 16,7 jaar. De één wacht le moment suprême geduldig af, de ander is er al vroeg bij. Maar bestaat dat perfecte moment met de persoon van je dromen wel? Of gebeurt dat alleen in slechte, cheesy meidenfilms?

Wat als het pijn doet? Of je het helemaal niet kan? Of als het iemand is op wie je niet verliefd bent? Twan, Indy en Chleo vertellen Tussenuur hun spannende verhaal over hun eerste keer.

1. Twan was 14... en stoned

Op zijn veertiende ging Twan met zijn vrienden naar Beeckestijnpop in Velsen-Zuid. Hij en zijn vrienden waren er vroeg bij met blowen, dus samen werden ze stoned. Met muziek op de achtergrond en de zon in zijn gezicht deed hij een half uurtje zijn ogen dicht. Toen hij wakker werd, waren al zijn vrienden ervandoor. Iedereen, behalve Anouk.

“Ze was een jaar ouder dan ik, en we noemde haar altijd ‘lelijke Anouk’. Lullig hè? Toch had ik wel eens met haar gezoend, net als bijna alle andere jongens van mijn vriendengroep. Toen ik haar vroeg waar iedereen was, haalde ze haar schouders op. Maar ze kon me wel helpen zoeken!

“We liepen het terrein over, zoekend naar mijn vrienden. Ze waren onvindbaar. Toen wees ze naar de bosjes en riep: 'Misschien zitten ze wel daar!'. Naïef als ik toen was – tuurlijk zaten ze niet in de bosjes – volgde ik haar. Hand in hand liepen we door het struikgewas."

Kanarie Willy

“Toen draaide ze zich plotseling om en begon mij te zoenen. Het ging heel snel en ik was zo stoned als een kanarie, ik wist niet waar ik het zoeken moest! Anouk begon zichzelf uit te kleden en legde mijn handen op haar borst en vagina. Daarna begon ze mij uit te kleden. Ik liet me in een waas door haar leiden. Ze ging op de grond liggen, daar in de bosjes, en vertelde me dat ik erbij moest komen liggen.

“Ik wist toen niet eens waar het juiste gaatje zat! Ze deed mijn willy er uiteindelijk zelf in. Nauwelijks besefte ik wat er gebeurde. Het duurde ook maar zo’n tien seconden, toen was het al klaar. Zwijgend deden we onze kleren weer aan alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Ik liep de bosjes uit en ging verder mijn zoektocht naar mijn vrienden.

“Stiekem glom ik van trots. Ik kon alleen maar denken: ‘I had sex! I had sex!’. Maar ik had het liever met iemand gedaan die ik leuk vond. Ik heb me daar best wel lang voor geschaamd, dus loog ik tegen mijn vrienden dat mijn eerste keer met iemand anders was. Totdat 'lelijke Anouk’ het zelf aan mijn vrienden vertelde, toen was ik busted! Gelukkig kan ik er nu wel een beetje om lachen.”

2. Indy was 16 en wilde het met een jongen doen. Of toch niet?

Toen Indy zestien jaar was, had ze een vriendje. Maar haar eerste keer-verhaal was niet met de beste man. Indy zat toen al een jaar in de klas met Julia. Als vriendinnen werden ze steeds closer, groeiden steeds meer naar elkaar toe. Indy kreeg het niet meer uit haar hoofd: was er soms meer aan de hand?

“Ik vond Julia zo cool! Ik was een echt meisje-meisje, droeg net als de meeste meiden uit de klas lippenstift en hakken. Julia had een skateboard en zat op voetbal. Er ontstond een spanning tussen ons die ik niet goed kon plaatsen. Elke keer dat we afspraken gingen we een stapje verder, kwamen we dichter bij elkaar. We begonnen met handen vasthouden, want 'het was zo koud op de fiets'. Als we bij elkaar logeerden, gaven we elkaar massages.

“Het was een heel raar gevoel, maar zo ontzettend spannend! Ik ontkende keihard dat ik gevoelens voor Julia had, totdat een vriendin me confronteerde: 'Jullie flirten ontzettend met elkaar, heb je soms gevoelens voor haar?' Ik kon er niet meer omheen. Ik maakte het uit met mijn vriendje en lag nachten wakker. Wat als Julia hetero was? Toen kwam de nacht die alles veranderde.

Meest passievolle zoen ever!

“We waren op Julia’s feestje en een paar vriendinnen en ik bleven slapen. Wij lagen natuurlijk naast elkaar. Terwijl iedereen sliep, waren wij nog druk aan het fluisteren. Toen zoende ze me. Het was raar en geweldig tegelijkertijd. Spannend en stiekem, omdat onze vriendinnen in dezelfde kamer lagen. Het was de beste, meest passievolle zoen die ik ooit heb gehad!

“Ik vond het fantastisch, maar ook eng. Ik durfde het in het begin niet aan mijn vriendinnen te vertellen, omdat ik bang was dat ze negatief zouden reageren. Gelukkig was dat helemaal niet zo!

"Het moment van de eerste keer seks tussen twee meisjes is natuurlijk moeilijk te bepalen. Het is anders. Ik zou kunnen zeggen dat ‘de eerste keer’ was toen we voor het eerst elkaar vingerden. Dat was pas na een maand, omdat we heel langzaam steeds verder gingen. Ik denk dat ik liever die geweldige, spannende en vreemde zoen tot mijn eerste keer wil bestempelen!”

3. Chleo was 19 en aan de andere kant van de wereld

Chleo was net klaar met de middelbare school en helemaal alleen naar de andere kant van de wereld gevlogen. Aangekomen in Cairns in Australië verbleef ze een paar nachten in een hostel. Chleo raakte bevriend met een paar jongens die bij het hostel werkten. Daartussen zat ook de Ierse jongen Keiran.

“Op de eerste avond klikte het meteen met de jongens en met Keiran in het bijzonder. Hij was een architect, een aantal jaren ouder dan ik en op zoek naar een baan in Cairns. We speelden allerlei spelletjes met gune, dat is een soort vieze Australische wijn uit zakken.

“Soms voelde ik me een beetje een indringer in de groep omdat iedereen elkaar zo goed kende. Keiran stelde me gerust en zei dat ik er ook helemaal bij hoorde! Hij was ontzettend aardig, maar ik dacht nooit dat hij me leuk zou vinden.

“Op mijn laatste avond in het hostel begon hij me opeens te zoenen. Ik had het echt niet zien aankomen! Zijn kamergenoot zou die avond niet in zijn kamer slapen, dus toen Keiran aan mij vroeg waar ik zou gaan slapen, wist ik gelijk hoe laat het was!"

No regrets!

“Ik had voor mezelf besloten dat mijn eerste keer niet per se met iemand hoefde te zijn op wie ik super verliefd was. Hij moest gewoon leuk zijn, en dat was deze Ierse jongen wel! Ik antwoordde grijnzend ‘I don’t knooooow...’ op zijn vraag. Toen was het wel duidelijk: dit was de nacht dat ik mijn maagdelijkheid ging verliezen.

“Dus daar in dat shabby hostelkamertje is het voor het eerst gebeurd. Ik vond het best wel spannend maar Keiran was gelukkig meer ervaren dan ik, dus hij wist precies wat hij moest doen! Hoewel het een beetje pijn deed, was het ook fijn. Al met al ben ik tevreden over mijn eerste keer.

“De volgende ochtend heb ik me aangekleed en Keiran gedag gezegd. Ik heb hem daarna nooit meer gezien of gesproken, maar dat vind ik niet erg. Mijn ontmaagding was dan wel een one-night-stand in een klein, onpersoonlijk kamertje, maar het was een leuke en gezellige nacht! No regrets!”

*De namen van Indy en Chleo zijn veranderd*

Meer spannende verhalen:

>> Marcus (17) is een 'brony'

>> Eva (22) zat een jaar in een psychiatrisch ziekenhuis

>> Bo (12) woont in de VS en zit op de wereldschool

>> Floor verstuurde een naaktfoto die viral ging en dat heeft ze geweten!

Ster advertentie
Ster advertentie