Podcasts

Nieuw seizoen Zelfhulpboekenclub: Jasper en Stijn gaan in aanrakingstherapie met Bente

foto: KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw seizoen Zelfhulpboekenclub: Jasper en Stijn gaan in aanrakingstherapie met Bente

De Zelfhulpboekenclub is terug met een derde seizoen! Dit seizoen laten Stijn van Vliet (ook sindskort te horen als kersverse 3FM-dj) en Jasper Demollin de boeken thuis en gaan ze in therapie. Deze week gaan de jongens van Streetlab aan de slag met Quantum-Touch met niemand minder dan Bente Fokkens.

In therapie met Jasper en Stijn

Na twee seizoenen boeken lezen met verschillende gasten, gaan de jongens een stapje verder. Zij nemen de kennis die ze hebben opgedaan in de boekenkast mee in de praktijk en gaan in therapie. De jongens doen een zweethut ceremonie, gaan aan de slag met holotropisch ademwerk, aka drie uur puffen op een matje en gaan in paardentherapie. Dit doen ze iedere week met een nieuwe gast. Bizar hoeveel (te) gekke therapieën er bestaan.

Bente aan de Quantum-Touch

In aflevering twee is zangeres/actrice Bente Fokkens te gast en gaan de drie aan de slag met Quantum-Touch. Met deze alternatieve therapie kom je in je kracht met een simpele aanraking. Een hand op je heup kan voldoende zijn om welke energiebaan dan ook in beweging te krijgen. Zelfs die van Stijn. Ondertussen repareert Bente haar derde oog, Jasper zijn gym-blessures en resoneer je mee op de universele lichttaal.

Benieuwd hoe dit eraan toeging? Luister hieronder dan de hele podcast en abonneer je via je favoriete podcast-app zoals Spotify of Apple Podcasts.

#2 - Bente Fokkens & Quantum-Touch (S03) - De Zelfhulpboekenclub

Ster advertentie
Ster advertentie