3FM nieuws

Jasper en Stijn van Streetlab lanceren podcast 'De Zelfhulpboekenclub' voor 3FM

  1. Nieuwschevron right
  2. Jasper en Stijn van Streetlab lanceren podcast 'De Zelfhulpboekenclub' voor 3FM

Voor iedereen die zelf moeite heeft met een zelfhulpboek oppakken en daadwerkelijk lezen: De Zelfhulpboekenclub Podcast. Stijn en Jasper van Streetlab introduceren je om de twee weken aan een nieuw boek om je zo te helpen in het stukje 'zelfhulp'. Ze lanceerden de podcast in Sanders Vriendenteam op 3FM.

De Zelfhulpboekenclub

"Wij lezen zelf nooit en maken dit dus voor andere mensen die ook moeite hebben met een boek openslaan. Wij vertellen erover zodat de mensen de boeken niet meer hoeven te lezen," vertelt Jasper. Hoe handig is dat? Zeker voor iemand als Sander zelf. "Ik heb een aversie tegen zelfhulpboeken," zegt Sander. "Op het moment dat je het leest denk je dat je het ei van Colombus hebt, maar al snel vergeet je alles... Dus dit is top!"

In aflevering 1 behandelen ze het boek The Subtle Art Of Not Giving A F*ck. "We halen mooie citaten uit het boek die we dan behandelen zodat het hele boek lezen niet meer nodig is," legt Stijn uit.

Video niet beschikbaar

Tip van Sander!

Of Sander nog een tip heeft? "Ja zeker, iets met self love. Het gaat heel erg over dat je lief voor jezelf moet zijn. Lief voor je lichaam, lief voor je geest." Nou, wie weet hoor je 'm komende weken een keer voorbij komen! Als we de titel kunnen achterhalen tenminste...

Luister hier aflevering 1 met 3FM-dj Eva Koreman

Ster advertentie
Ster advertentie