Podcasts

Elke vrijdag: 3FM New Music Friday Podcast!

  1. Nieuwschevron right
  2. Elke vrijdag: 3FM New Music Friday Podcast!

Vrijdag is misschien wel de mooiste dag van de week...

Want naast het weekend dat voor de deur staat is dit ook de dag die in het teken staat van nieuwe muziek! Maar waar moet je nou beginnen met luisteren? Dat weet 3FM-dj Sander Hoogendoorn als geen ander. Daarom stelt hij de beste nieuwe muziek graag aan je voor in 3FM New Music Friday. De nieuwe podcast van 3FM!

Deze week hoor je Sander samen met Timur Perlin, oudgediende van 3FM die op dit moment invalt bij zijn oude station. De twee komen al in een klein argumentje als Sander per ongeluk de nieuwe track van Selena Gomez overslaat.

De verdere line-up voor deze aflevering: BBC Sound of 2020's Celeste en Georgia, de nieuwe hersenspinsels van Tame Impala a.k.a. Kevin Parker, Grammy-genomineerden Altin Gün, Sam Fender, Eefje de Visser, Queen's Pleasure en Mura Masa.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3FM New Music Friday

Elke vrijdag neemt Sander samen met een muzikale vriend, vriendin of 3FM-dj de meest relevante tracks door zodat jij precies weet welke nieuwe nummers je kapot kan streamen of toe kan voegen aan je eigen playlist op een streamingapp naar keuze.

Wil je dus op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek die je zeker een keertje gehoord moet hebben? Abonneer je dan alvast op 3FM New Music Friday Podcast in een podcastapp naar keuze of via de 3FM-app!

Ster advertentie
Ster advertentie