Podcasts

Herman praat met Zaraï (16) over zingen, dans en het verlies van haar ouders

  1. Nieuwschevron right
  2. Herman praat met Zaraï (16) over zingen, dans en het verlies van haar ouders

Zaraï Valk (16) is deze keer te gast bij Hermans Podcast. In drie jaar tijd verloor ze eerst haar moeder, daarna haar vader en verhuisde ze van Suriname van Nederland. In Hermans Podcast praat Herman met het ex-panellid van Tussenuur haar over positiviteit, zingen, dansen en genieten van het leven.

GA HIER DIRECT NAAR DE PODCAST!

Zaraï kennen we van het 3FM Tussenuurpanel 2016/2017. Daar praatte ze onder andere over eenzaamheid op school en had ze het over online flirten.

Herman reageert als eerst op de cover van Zaraï van Ed Sheerans 'I See Fire'. "Ik ben heel kritisch als het gaat om muziek, maar dit is echt goed." Zaraï: "Dit is de eerste keer dat ik iets in de studio opnam. Nu ben ik bezig met een eigen nummer, maar dat moet nog uitkomen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zaraï is een vrolijk meisje, dat houdt van dansen en zingen. Wanneer Herman haar favoriete nummers draait, kan ze niet op haar stoel blijven zitten. Tja, ze volgt niet voor niks een dans- en zangopleiding. "Later wil ik in musicals in het buitenland spelen. Maar ik wil ook mijn eigen nummers maken. Ik hoop dat te kunnen combineren."

Heftige jaren

Zaraï heeft een paar heftige jaren achter de rug. Toen ze twaalf was overleed haar moeder plotseling aan een hartstilstand. Ze verhuisde van Suriname naar Nederland omdat haar vader niet genoeg verdiende om voor haar te kunnen zorgen. "Ik ging bij m'n tante wonen. Ik kende haar en het gezin alleen maar van vakanties in Nederland. Op het begin was dat wennen. Maar nu ben ik blij dat ik hier woon en naar school kan."

Een paar jaar later overleed de vader van Zaraï. De dag voor zijn dood vloog ze naar Suriname om afscheid te nemen. "Er is veel gebeurd in die drie jaar. Maar mijn ouders zijn altijd positieve mensen geweest. Het was altijd een feestje bij ons thuis. Ik sta ook zo positief in het leven. Je moet van elke dag genieten, want het kan zo over zijn."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwschierig naar de hele podcast? Check de hele podcast op iTunes, via de 3FM-app of klik hier!

Ster advertentie
Ster advertentie